Navigatie

E-Sigaretten sets, of elektrische sigaret, wij verkopen alleen A merken geen imitatie, dit in verband met garantie van de Nederlandse leveranciers, en dan ook nog tegen bodemprijzen.
Dampen hoeft niet duur te zijn, de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.
Goedkoper dan in Duitsland/EU zelf, geen gedoe met kortingen, codes, en onzinnige kreten, nee gewoon direct openheid geen verborgen verzendkosten. E-Sigaretten. De elektronische sigaret .
Een elektronische sigaret is opgebouwd uit een accu (batterij) en een verdamper(clearomizer). De accu is verkrijgbaar in verschillende types zoals een 650 mAh accu, de 1100 mAh accu of nog meer vermogen, zelfs tot 4.400 mAh, die je na gebruik weer kunt opladen met een oplader.
In de verdamper wordt de e-liquid omgezet tot damp en kun je weer bij vullen als de e-liquid op is. De verdamper is ook belangrijk voor het omzetten in damp met een goede smaak van de e-liquid. De levensduur van een verdamper is ook zeer sterk afhankelijk van het type zo is deze bij een CE4  2 a 3 weken daarna begin je al een verbrande smaak te proeven. Bij een E-Sigaret Roermond verdamper is dat veel langer.
Bij iedere E-Sigaret is een Video bijgevoegd in het Duits, klik op de kleine afbeelding van Youtube!!
Hier wordt de handleiding nog eens duidelijk uitgelegd voor als uw nog vragen heeft, mochten er nog vragen of uitleg open zijn kijk op het thema Uitleg E-Sigaret? onder het kopje Klantenservice.
Mocht er alsnog een vraag open zijn dan kunt uw ook gebruik maken van de chat indien deze op Online staat, natuurlijk kunt uw ons ook per telefoon benaderen 0475 7777 58 tot 22.00 uur 7 dagen per week, mobiel kan ook 06 85187 400.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2018 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel