E-sigaret Sets oftewel elektrische sigaretten danwel e-smokers

E-Sigaretten sets, elektrische sigareten of e-smokers; wij verkopen alleen A merken, geen imitatie. Dit in verband met garantie van de Nederlandse leveranciers, en dan ook nog tegen bodemprijzen.

Is elektrisch roken of dampen nou duur?

Dampen hoeft niet duur te zijn, wij leveren de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.
Goedkoper dan in Duitsland/EU zelf; geen gedoe met kortingen, codes, en onzinnige kreten, nee gewoon direct openheid en geen verborgen kosten als verzendkosten. Dampen of e-smoken is in elk geval een stuk goedkoper dan het traditionele roken, een stuk gezonder en het ruikt aangenaam in tegenstelling tot sigaretten rook. Bovendien zult U uw huis veel minder vaak hoeven te schilderen vanwege de gele aanslag, wat eveneens een prettige bijkomstigheid is.

Waaruit bestaat een electronische sigaret, e-sigaret of e-smoker?

Uit een accu

Een elektronische sigaret, e-sigaret of e-smoker is opgebouwd uit een accu (batterij) en een verdamper (clearomizer). De accu is verkrijgbaar in verschillende types zoals een 650 mAh accu, de 1100 mAh accu of nog meer vermogen, zelfs tot 4.400 mAh. De accu is oplaadbaar met een oplader.

Uit een verdamper

In de verdamper wordt de e-liquid omgezet tot damp en als de e-liquid verdampt is kun je die weer bijvullen met e-liquid. De verdamper is ook belangrijk voor het omzetten in damp met behoud van een goede smaak van de e-liquid. De levensduur van een verdamper is zeer sterk afhankelijk van het type; zo is deze bij een CE4  2 a 3 weken, waarna je al een verbrande smaak begint te proeven.
E-Sigaret Roermond verdampers gaan veel langer mee.

Meer uitleg?

Bij iedere E-Sigaret in de webshop is een Video bijgevoegd in het Duits; klik op de kleine afbeelding van Youtube!!
Hier wordt de handleiding nog eens duidelijk uitgelegd op video. Mochten er nog vragen zijn of uitleg nodig zijn kijk op de pagina Uitleg E-Sigaret onder het kopje Klantenservice.
Mocht er alsnog een vraag open zijn dan kunt u ook gebruik maken van de chat indien deze op Online staat en natuurlijk kunt u ons ook per telefoon benaderen 0475 7777 58 tot 22.00 uur 7 dagen per week of per mobiel kan ook 06 85187 400.

© 2017 - 2021 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.