Navigatie

Uitleg E-Sigaret?

WELKE E-SIGARET PAST BIJ U? 

E-SIGARET KOPEN

Een elektronische sigaret kopen? Door het grote aanbod kan dit al snel onoverzichtelijk worden. Bij het kopen van een elektronische sigaret zijn er een paarl punten om rekening mee te houden om er zeker voor te zorgen dat u de juiste elektrische sigaret kiest die bij u en uw situatie past. Bepalende factoren om een goede e-sigaret te kopen zijn onder andere de capaciteit van de batterij, het vermogen en de tankinhoud van de e-sigaretten.

WAT IS DE BESTE E-SIGARET VOOR U?

E-sigaretten hebben allen hun eigen kenmerken waardoor niet elke e-sigaret voor iedereen de beste en juiste keuze kan zijn. Één beste e-sigaret voor iedereen bestaat niet, omdat er verschillende wensen en behoeftes zijn omtrent het elektrisch dampen en elke e-sigaret heeft andere eigenschappen. Bepaalde elektronische sigaretten zijn wel vergelijkbaar onderling, waardoor het aanbod gefilterd kan worden tot een beperkter assortiment zodat er voor uw een makkelijker en juiste keuze gemaakt kan worden. Hierna leggen wij precies uit welke e-sigaretten in bepaalde situaties een goede aankoop is zodat u in uw situatie elektrisch kunt dampen of roken met een passende e-sigaret.

ELEKTRONISCHE SIGARETTEN  VOOR LICHTE ROKERS: JUSTFOG Q 16, JOYETECH eGO AIO, JUSTFOG COMPACT KIT Q14, ELEAF iSTICK BASIC KIT, JOYETECH AIO BOX STARTERKIT

De e-sigaret hierboven zijn gebruiksvriendelijk en geschikt wanneer u ongeveer 10 sigaretten per dag rookt. Deze e-sigaretten hebben bepaalde overeenkomsten zoals de batterijcapaciteit en de tankinhoud waardoor zij geschikt zijn voor lichte rokers. Zo heeft de Justfog Q 16 Pro het formaat van een normale traditionele sigaret. Het voordeel daarvan is dat de beleving van het dampen, daardoor lijkt op die van het roken van een normale traditionele sigaret.  Anderzijds zijn deze e-sigaretten door het kleinere formaat minder krachtig waardoor het gevoel van roken naar dampen, minder zal verschillen.

ELEKTRONISCHE SIGARETTEN  VOOR MATIGE ROKERS:

VAPARESSO TARGET MINI TC KIT, SMOK OSUB 40 WATT, JOYETECH eVIC BASIC MINI CUBIS PRO KIT, ELEAF iPOWER NANO 40 WATT TC

De elektronische sigaretten hierboven zijn geschikt voor wanneer u ongeveer net iets minder of een pakje per dag rookt. Met name de batterijcapaciteit is bij deze e-sigaretten groter vergeleken met de e-sigaretten voor lichte rokers. Daarbij zijn ze groter van formaat en geven deze e-sigaret meer damp. Wanneer u ongeveer een pakje per dag rookt zult u aan een batterijcapaciteit van 800mAh per dag net genoeg hebben. U kunt de e-sigaret 's nachts gewoon aan de oplader leggen.

ELEKTRONISCHE SIGARETTEN VOOR STEVIGE ROKERS: ASPIRE ATLANTIS EVO 75, SMOK KOOPER 300WATT, ELEAF iSTICK PICO TC FULL KIT 75 WATT,

De hierboven genoemde elektronische sigaretten zijn voor stevige rokers geschikt bijv. voor rokers die een pakje per dag of meer roken. Deze e-sigaretten geven veel damp en een goede prikkel in uw keel. Hierdoor geven deze e-sigaretten voor stevige rokers vaak een goede voldoening. De grote batterijcapaciteit bij deze e-sigaretten zorgt ervoor dat er de hele dag intensief gebruik van gemaakt kan worden totdat de batterij opgeladen dient te worden. Qua formaat zijn deze e-sigaretten uiteraard groter dan voor matige rokers omdat de prestaties veelal beter zijn. Meestens zijn deze e-sigaretten ook voorzien van meerdere 3.500 mHa batterijen voorzien, pas op meestal zijn de batterijen niet bijgevoegd in de starterkit deze dienen extra aangekocht te worden!

ELEKTRONISCHE SIGARETTEN ONDERLING VERGELIJKEN

Vergelijke alle type startersets via onze website www.e-sigaret-roermond.nl, ontdek de plus- en minpunten van de verschillende e-sigaretten en vind een passende e-sigaret.

CLEAROMIZERS & BOX MODS 

Heeft u een Box MOD op het oog of bent u al in het bezit van een Box MOD en weet u niet helemaal zeker welke clearomizers er geschikt zijn?

Vraag ons om meer informatie, of kijk op de links van You Tube voor een uitvoerige informatie. Iedere e-sigaret die wij verkopen heeft een eigen uitleg Video.

PREMIUM E-LIQUIDS OF E-VLOEISTOFFEN KOPEN

Wat is voor u de beste e-liquid en wat zijn bij het maken van deze keuze bepalende factoren?

Laten we duidelijk zijn, iedere persoon is verschillend en het duurt even voor uw een ALL DAY VAPE gevonden heeft.

Even wat meer duidelijkheid voor de nicotinesterkte!!

Rookt uw per dag 10 sigaretten of minder dan kan een nicotinesterkte van 0,6 mg al voldoende zijn, uw kunt altijd een 0,0 mg erbij mixen en uw heeft 0,3 mg.

Rookt uw per dag 20 sigaretten en méér, begin dan met minstens 12 mg nicotine sterkte, ook hier kunt uw met een 0,0 mg mixen mocht dit na verloop van tijd teveel zijn.

Rookt uw per dag 1 pakje of 2 pakjes sigaretten per dag, begin dan minimaal met 18 mg nicotinesterkte. Neemt uw minder dan 18 mg, dan krijgt uw een toenemende mate drang naar nicotine en hiermee weer een terugval naar de sigaret.

Wij hebben 9 x verschillende leveranciers uit Nederland/Duitsland allen hebben onze strenge eisen op wet- en regelgeving doorstaan en zijn gecertificeerd.

Het is mogelijk om de producten af te halen in Roermond. (Na telefonische afspraak 06-85187400)

Wilt u uitleg of wilt u een e-sigaret uitproberen? Dan bent u ook van harte welkom. Ons assortiment met e-sigaretten en accessoires wordt wekelijks uitgebreid. Houdt voor de nieuwste producten de webshop goed in de gaten!

Informatie over de elektronische sigaret

De e-sigaret is vandaag de dag erg populair. En dat is niets voor niets, een elektronische sigaret is namelijk veel gezonder naast de andere voordelen die het ook nog biedt. Wij vertellen je graag meer over de verschillende elektrische sigaretten, de verschillende voordelen, ervaringen van gebruikers en meer over de elektronische sigaret wat jij moet weten voor de aanschaf. e-Liquid voor de elektronische sigaret e-Liquid is de vloeistof die door een gloeispiraal wordt verdampt.

De e-Liquid van de elektronische sigaret bestaat uit een basis vloeistof, nicotine en diverse smaakstoffen. In de meeste gevallen is de basis vloeistof van de elektrische sigaret propyleenglycal. Propyleenglycal is een niet toxische vloeistof die goedgekeurd is voor gebruik in voedsel, medicatie en cosmetica. Nicotine wordt net zoals de gewone sigaret uit tabaksplanten gewonnen. Verdere smaakstoffen worden alleen gebruikt van stoffen die zijn goedgekeurd voor consumptie.

Nicotine van de elektronische sigaret. Zoals hierboven al genoemd is, wordt de nicotine voor de e-Liquids uit tabaksplanten gewonnen. Al jaren is bekend dat nicotine schadelijk is voor de bloeddruk, hart- en bloedvaten, daarom wordt het ook afgeraden om nicotine houdende producten te gebruiken. Behoort u tot een van de volgende groepen dat wordt het u afgeraden om een elektrische sigaret te nemen: mensen met een hart- en vaatziekten, zwagere vrouwen, onder de 18 jaar of allergies voor propylene glycol.

Het toxische gehalte is ongeveer gelijk aan andere sigaret vervangers zoals de nicotine pleisters of kauwgom. De kankerverwekkende stoffen van een elektrische sigaret blijkt uit een onderzoek 600 tot 700 maal lager te liggen dan een gewone sigaret. Voor meer informatie over onderzoeken verwijzen wij u naar de wiki pagina van de elektrische sigaret. De gewone sigaret en zijn schadelijke stoffen. Bij een gewone sigaret komt en bij een hijsje niet alleen nicotine mee maar ook vele andere zeer schadelijke stoffen die worden opgenomen door de longen.

De gevaarlijke stoffen die worden opgenomen zijn o.a.: Teer, koolmonoxide en andere chemische middel die zijn gebruikt om de tabak een betere smaak mee te geven. De tabak die we bij een gewone sigaret kennen is vaak behandeld met chemische middelen om het beter van smaak te maken en te bleken. Dit proces komt de roker zeker niet ten goede. Bij een elektrische sigaret werkt de verdamping anders dan bij een gewone sigaret. Een elektrische sigaret reageert pas wanneer u een klein hijsje neemt en/of op de knop drukt op de elektronische sigaret, nu wordt er een microscopisch druppel nicotine toegevoegd.

De elektronische sigaret bevat daarom geen teer of koolmonoxide. Naast dat de elektronische sigaret vele malen minder schadelijke stoffen heeft, is het ook nog eens prettig voor uw omgeving.

De elektronische sigaret geeft nauwlijks overlast door (vieze) geurtjes. De damp die vrij komt is zogoed al neutraal. Hieronder vindt u een overzicht van schadelijke stoffen die zich in de normale sigaret bevindt.

Stof en Uitleg: Teer

Teer wordt veelal gebruikt om objecten af te sluiten van zuurstof en water. Wanneer men een sigaret rookt komt dus deze teer in de longen terecht. Het resultaat is dat de trilhaartjes in de longen worden voorzien van een laagje teer waardoor deze minder goed functioneren en de roker op den duur last krijgt van benauwdheid. Stof en Uitleg:

Koolmonoxide Koolmonoxide zorgt er voor dat het bloed minder goed zuurstof op kan nemen. Bij normale rokers gaat de conditie en gezondheid door deze stof dus hard achteruit. Het beschadigt ook de vaatwanden.

Stof en Uitleg:

Arseen Wordt onder andere gebruikt in mierengif. Stof en Uitleg: Benzeen Wordt gebruikt in chemische wapens, zoals napalm. Stof en Uitleg: Cadmium Zit onder andere in batterijen en accu's.

Stof en Uitleg:

Formaldehyde Wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel en bestanddeel in verf.

Stof en Uitleg: Nitrosaminen Worden gebruikt voor de vervaardiging van onder andere balonnen en condooms.

Stof en Uitleg: Methanol Wordt gebruikt als brandstof voor raketten en gevechtsvliegtuigen.

Stof en Uitleg: Waterstofcyanide Veelal gebruikt als industriële pesticide.

WAARSCHUWING:

Vloeistof buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding of bij overgevoeligheid voor glycerine. Het roken van een elektrische sigaret door personen onder de 18 jaar wordt sterk afgeraden.

Medici:

E-sigaret masaal inzetten Franse wetenschappers zeggen een succesvol programma te hebben ontwikkeld om te stoppen met roken. Belangrijkste hulpmiddel: de e-sigaret. Het programma is tot stand gebracht in opdracht van de Stichting Vrij Van Roken (SVVR). De roker stopt daarbij onder begeleiding van internet-coaching in één keer met de gewone sigaret. Die wordt vervolgens 'vervangen' door een door de SVVR samengestelde e-sigaret. Nicotinegehalte In een periode van drie maanden wordt de roker gevolgd door middel van vragenlijsten, met adviezen ondersteund en gemotiveerd.

Stapsgewijs wordt het nicotinegehalte in de vloeistof voor de e-sigaret verminderd. Aan het einde van het programma adviseert de stichting ook hoe je met de gewoonte om iets in je hand te hebben, kunt omgaan. De resultaten worden doorlopend door specialisten gemeten en geanalyseerd. 'Deze uitvinding zal verantwoordelijk zijn voor het redden van een recordaantal levens in de 21ste eeuw' aldus Dr. Presles over de e-sigaret.

Dr. Jean-Michel Klein: 'Men moet eens ophouden om allerlei onzin over de e-sigaret te vertellen. Wij, artsen, merken dagelijks dat het patiënten veel beter gaat dankzij de e-sigaret!' Geen medicijn van maken Collega wetenschappers en specialisten o.l.v. Professor Dr. Gerry Stimson heeft het Europese parlement, met succes, opgeroepen de e-sigaret niet als medicijn te klasseren maar voor iedereen toegankelijk te houden vanwege de goede resultaten om te stoppen met het roken van de veel schadelijkere tabak.

Wat maakt het programma vrijroken anders dan de e-sigaret die de meeste rokers al wel ergens in een laatje hebben liggen? Volgens de intitiatiefnemers zijn veel e-sigaretten van twijfelachtige kwaliteit. Bij de geringste hapering of te lage prestatie grijpt de roker dan al heel snel naar de tabak. Deugdelijke materialen voorkomen dat. Maar nog belangrijker is de goede begeleiding, voorlichting en ondersteuning die het programma biedt. Voordelen elektrische sigaretten Dat e-sigaretten gezonder zijn dan gewone sigaretten staat vast. Maar naast dat het gezonder voor jezelf is, is het ook veel gezonder voor je omgeving. Zij hoeven nu niet meer de schadelijke stoffen in te ademen als jij gewoon even wilt e-roken/e-smoken.

Naast het gezondheidsaspect bespaar je er ook veel geld mee wat natuurlijk helemaal fijn is. Ten slotte is het een goede stap om te stoppen met roken als dit je doel is. Door steeds minder nicotine nodig te hebben maak je de stap veel makkelijker om definitief te stoppen met roken. Je kunt het via de e-sigaret namelijk continue afbouwen. En op deze website vindt je de beste elektronische sigaretten van 2015 en 2016 hiervoor. Prijzen, recensies en ervaringen Op onze website doen wij ons best om prijsinformatie, duidelijke recensies en ervaringen te geven over de verschillende elektronische sigaretten en e-smokers. Zo zullen wij prijzen vergelijken en gebruikers vragen om hun ervaring en mening van de producten waar zij gebruik van maken. Doen wij ons best om jou zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met elektrisch roken of voor de huidige gebruiker die vragen heeft over het product en de ervaringen hiermee.

Veelgestelde vragen over de Elektronische Sigaret!

Een elektronische sigaret is een batterij aangedreven apparaat dat nicotine houdende vloeistof omzet in damp dat een gebruiker inhaleert. Er komt geen vuur, geen as en geen (stinkende) rook te pas. De elektrische sigaret bevat geen giftige chemicalien zoals teer of carbon dioxide. Producenten en tevreden gebruikers zeggen dat de elektrische sigaret een gezondere alternatief is dan het echte roken, die per jaar heel veel slachtoffers veroorzaakt. Somige gebruikers geven aan dat de elektronische sigaret heeft bijgedragen aan het feit dat ze minder zijn gaan roken.

Voorbeeld situaties; iemand die gemiddeld één pakje sigaretten per dag heeft gerookt is minder gaan roken door het in gebruik te nemen van een elektrische sigaret. Deze personen roken nu nog maar één "gewone" sigaret per dag en sommigen roken helemaal geen "gewone" sigaret meer. Door het minder of geheel niet meer van "gewone" sigaretten zijn bij deze personen het reuk en smaak gevoeligheid verbeterd, zelfs het slapen is verbeterd.

Hoe werkt een elektronische sigaret?

Bij opsteken van een "gewone" sigaret verbrand men het tabak, door dit proces komt er rook vrij die nicotine bevat. De roker inhaleert deze rook met nicotine naar zijn longen. Bij een elekrische sigaret gaat deze ontbranding heel anders. Bij een elektrische sigaret wordt de nicotine houdende vloeistof door de verwarmingsspoel verwarmt tot een damp ook wel vapor genoemt. Het hangt een beetje van de elektrische sigaret af. Er zijn modellen verkrijgbaar waarbij je gewoon kunt inahaleren en er zijn modellen met een drukknopje waarbij dan pas de verbranding vrij komt.

Een elektrische sigaret bestaat uit 3 essentiele onderdelen, namelijk:

1. Oplaadbare batterij of accu
2. Clearomizer of verdamper
3. Atomizer of coils
De oplaadbare batterij (lithium batterij) is identiek aan een batterij van een mobiele telefoon, deze is dus vaak oplaadbaar. De batterij is verbonden aan een spanningsregelaar en deze staat weer in verbinding met de verstuiver (atomizer).

Door het inhaleren wordt de verstuiver (atomizer) geactiveerd welke de nicotine houdende vloeistof omzet in damp (vapor).

Waaruit bestaat de elektronische sigaret?

e-Sigaret

De elektronische sigaret bestaat uit een Clearomizer (Atomizer) met een vloeistofreservoir en een batterij (Accu).

Batterij (Accu)

De batterij levert stroom aan de verdamper die op zijn beurt de vloeistof in het reservoir verdampt. Dit gebeurt door middel van een gloeispiraaltje. In tegenstelling tot rook van een gewone sigaret, die bij verbranding van tabak vrijkomt, inhaleer je damp. De dampervaring is erg afhankelijk van het type batterij dat gebruikt wordt, deze zijn er in verschillende formaten en met een verschillend vermogen. Met het aan/uit knopje wordt de batterij doorgaans geactiveerd, doormiddel van 5x snel op het aan/uit knopje te klikken (de)activeert u het batterij, er zijn elektrische sigaretten waarbij dit automatisch gebeurt.

Clearomizer of Atomizer met vloeistofreservoir

Er zijn verschillende soorten Clearomizer (Atomizer), waarbij er met name onderscheid bestaat tussen de vulsystemen. Atomizers en clearomizers zijn veel voorkomende typen verdampers. De clearomizer en het vloeistofreservoir vormen vaak één geïntegreerd geheel. Voor een goed functionerende elektrische sigaret is het van belang dat de clearomizer op de juiste manier gevuld wordt. Er zijn grofweg 3 typen laders, namelijk boven-, onder- of naaldladers.

www.e-sigaret-roermond.nl biedt diverse eliquids aan, met verschillende smaken en nicotinegehaltes. Voor het bepalen van het juiste nicotinegehalte adviseren we ons selectieschema te volgen. www.esigaret-riccardo.nl verkoopt alleen vloeistoffen in hoeveelheden van 10ml, dit i.v.m. veiligheid. Waarschuwing nicotine houdende liquids Veiligheidsvoorschriften nicotine houdende liquids De e-Liquid mag alleen gebruikt worden voor het vullen van de elektrische sigaret reservoir. De e-Liquids mogen nooit vermengt worden met andere vloeistoffen. De e-Liquids kunt u onderling wel met elkaar mengen.

Eliquids altijd buiten bereik van kinderen en of dieren bewaren.
Kinderen en of dieren mogen nooit in aanraking komen met eliquids.

Waarschuwingen nicotine houdende liquids. De elektronische sigaret met nicotine houdende vloeistoffen zijn  niet geschikt voor: niet-rokers, zwangere vrouwen, borstvoeding gevende, mensen met hart- en vaatziekten. "www.e-sigaret-roermond.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade (direct of indirect) die voortvloeit uit onjuist gebruik van dit product of ten gevolge van het gebruik van nicotine."

WAARDEVOLLE TIPS
VOOR HET 100% GOED GEBRUIKEN VAN UW E-SIGARET

Vóór het gebruik van uw elektronische sigaret, leest uw even onze handleiding door, dit zal u helpen voor een ongestoord gebruik!

Speciaal voor uw als Klant hebben we een aantal handige tips op een volgorde gezet!

Bent uw een beginnende damper? Neem even de tijd!

Als uw een nieuwe e-sigaret heeft gekocht en hem de eerste keer wilt vullen, vul hem dan altijd schuin en niet méér dan voor 75%. Daarna is het belangrijk dat u de e-sigaret gedurende 2 minuten even rechtop laat staan, zo kunnen de lontjes (wicks) intrekken met de e-liquid. Gaat uw onverhoopt direct na het vullen van de nieuwe e-sigaret toch dampen, dan hebben de lontjes (wicks) zich niet vol kunnen zuigen met de e-liquid. Hierdoor ontstaat een directe verbranding van de lontjes (wicks) en dit merkt u door de verbrande smaak, u moet dan wederom de nieuwe coil (verdamper) weer direct vervangen.
Onze tip: bij een vervangen van de coil (verdamperkop) laat in ieder gaatje waar de katoen zichtbaar is, een paar druppeltjes e-liquids erin lopen. Draai hem goed handvast en klaar!

Wat is de levensduur van een coil (verdamperkop)?

Gemiddeld gaat een coil (verdamperkop) 1 á 2 weken mee. Heeft uw elektronische sigaret nog steeds een volle aromatische smaak, dan is de coil nog goed en vervang hem dan ook niet. Wanneer de smaak verminderd en de damp ook minder wordt, dan is het tijd de coil (verdamperkop) te vervangen.
Het hele assortiment van e-sigaretten (elektronische sigaretten) met coils, maakt niet uit of het duurdere of goedkopere e-sigaretten zijn, deze hebben alle dezelfde principes.

Vervelend als uw regelmatig vloeistof in uw mond krijgt?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Als u een beginnende damper bent, moet uw eerst wennen aan de nieuwe techniek van inhaleren van de e-sigaret. Bij het traditionele roken van de tabaksigaret maakt het niet uit of u een aantal korte teugjes neemt, of een hele lange teug. Bij het gebruik van een e-sigaret ligt dit even iets anders:
Als uw op het aan/uit knopje van de batterij drukt wordt daardoor de coil (verdamperkop) geactiveerd. Door deze handeling activeert u de coil die zich opwarmt. Door de coil (verdamperkop) loopt een lontje (wick) dat vol zit met de liquid. Doordat de coil verwarmt wordt de liquid verdampt of gekookt. Wanneer u bij het indrukken van het knopje op de batterij direct een heel kort teugje neemt, dan krijgt de vloeistof amper de kans om te verdampen. Daardoor produceert u slechts een heel klein dampwolkje en zuigt u tevens wat vloeistof op omdat deze niet de kans heeft gehad om te verdampen.
Het beste resultaat krijgt u door minimaal 2 á 3 seconden rustig en langzaam te inhaleren tijdens het indrukken van het knopje op de batterij. Op die manier krijgt de vloeistof de kans om volledig te verdampen wat niet alleen resulteert in een grotere dampwolk, maar er ook voor zorgt dat u veel meer het gevoel krijgt dat u rookt/dampt.

Probleempje niet opgelost?

Krijgt u ondanks dat u de bovenstaande tip heeft opgevolgd toch nog iedere keer vloeistof in uw mond?
Het kan zijn dat u tijdens het vullen van uw elektronische sigaret (e-sigaret), per ongeluk wat liquid gedaan hebt in de luchtbuis van de clearomizer. De luchtbuis is het middelste buisje dat u aan de binnenkant van uw clearomizer ziet zitten. Wanneer daar liquid in terecht is gekomen dan kan zuigt u dit uiteindelijk op en krijgt uw het ongewenst in uw mond. Dit probleem is simpel op te lossen door een lang smal puntje aan een tissue of een stukje keukenpapier te maken. Steek deze punt vervolgens voorzichtig vanaf het mondstukje in uw clearomizer en draai deze rond. Herhaal dit net zolang totdat u ziet dat het puntje van de tissue droog blijft. Zorg er voor dat u ook diep genoeg komt. Of blaas het gewoon leeg!
Eén druppeltje liquid kan uw het idee geven dat u heel veel liquid in uw mond krijgt. De mond en tong hebben de eigenschap om zaken gevoelsmatig te vergroten. Een druppeltje liquid in uw mond kan verder geen kwaad. Het is alleen erg ongewenst wanneer dat gebeurd.

Het ongemak van e-liquid in de mond is nog niet opgelost?

Dan blijven er nog maar twee oplossingen over:
- De coil (verdamperkop) is versleten. Vervang hem, wij verkopen ook de onderdelen zoals de coils voor een kleine prijs.
- De coil (verdamperkop) zit los. Schroef deze aan, dus handvast géén waterpomptang a.u.b. Onthoud en controleer voortaan dat u na het bijvullen van uw clearomizer eerst checkt of de coil nog goed op zijn aangedraaid zit voordat u de clearomizer weer in elkaar zet.

De 8 gouden bedieningsregels voor een zorgeloos dampen!

1. Maak minimaal 1x per week of voor het opladen van een accu, de bovenkant van het aansluitpunt van de batterij/accu schoon en droog met behulp van een droge tissue.
Door het opwarmen van de liquid ontstaat condensatie, en vormt zich een aanslag in het aansluitpunt (bovenkant) waardoor contactproblemen tijdens het opladen of gebruik kunnen optreden.

2. Schroef de onderdelen van een elektronische sigaret (e-sigaret) handvast aan elkaar.
Hiermee voorkomt u beschadigingen van de verschillende onderdelen, die kunnen leiden tot een niet goed functionerende e-sigaret.

3. Het meenemen van een elektronische sigaret liefst altijd in een beschermende case.
Onbeschermd meenemen kan leiden tot vuil in de onderdelen van de elektronische sigaret of beschadigingen aan uw elektronische sigaret waardoor deze onherstelbaar defect raakt.

4. Laat een elektronische sigaret nooit achter in een extreem warme of koude auto.
Extreme temperaturen kunnen het elektronische gedeelte van een batterij/accu beschadigen. Hierdoor kan een onherstelbaar defect, brand- of explosiegevaar optreden.

5. Wanneer u uw batterij heeft laten vallen op een harde ondergrond, gebruik deze dan niet meer.
Door het vallen kan het elektronische gedeelte van de batterij/accu onherstelbaar beschadigen. Hierdoor kan een defect, brand- of explosiegevaar optreden. Dus controleer de e-sigaret goed vooraf voor het gebruik!

6. Draai de batterij handvast in de oplader.
Hiermee voorkomt u dat uw batterij/accu onherstelbaar beschadigd raakt of kortsluiting veroorzaakt.

7. Wij adviseren u nadrukkelijk batterijen/accu nooit onbeheerd op te laden, hoewel sommige opladers voorzien of beveiligd zijn tegen overspanning .
Bovenstaande is niet alleen van toepassing op e-sigaret batterijen/accu maar geldt zoals u weet voor alle heroplaadbare litium-batterijen/accu,s in het algemeen, zoals bijv. die van uw mobiele telefoon.
Toch onbeheerd opladen? Plaats uw lader dan op een plek waar deze geen kwaad kan.

8. Gebruik altijd de USB lader en/of 240V adapter die bij uw elektronische sigaret is geleverd.
Het gebruik van andere laders en/of 240V adapters kan leiden tot defect, brand- of explosiegevaar.
Let tevens hoeveel mAh de netstekker heeft!

logotyp

Gastenboek

  • 11-01-2018 - Bin auch sehr zu Frieden, und Freundlichkeit steht hier auch...  lees meer
  • 26-12-2017 - Vraagje zijn jullie toevallig vandaag geopend? lees meer
  • 08-12-2017 - Goede uitleg en goede service, voor een uitstekende prijs. ...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
MultiSafePay
© 2017 - 2018 E Sigaret Roermond Center (Speciaalzaak) | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.