Sorteer op
  • Aspire PockeX AIO
    Aspire PockeX AIO

    Aspire PockeX Pocket AIO (All-in-One) E-sigaret Startset: Sub-ohm startset met een ingebouwde 1500mAh batterij.

    € 28,99

Aspire E-sigaretten Startsets

Aspire e-sigaretten worden door velen beschouwd als de vaandeldrager in de e-sigaretbranche.De Nautilus en Triton clearomizers behoren tot de populairste op de markt. Aspire heeft productontwikkeling en innovatie hoog in het vaandel en komen in rap tempo met nieuwe hoogwaardige producten.

Welke Aspire e-sigaret past bij mij?

De keuze van een passende E-sigaret hangt erg af van uw persoonlijke voorkeuren.

Beginnende damper

Voor de beginnende dampers raden wij een E-sigaret aan die weinig tot geen instellingen bevat en daarnaast een lage batterijcapaciteit heeft. Voorbeelden hiervan zijn de Aspire Starter, de Aspire K2, de Aspire K3 of de Aspire Spryte.

Ervaren damper

Indien U al meer ervaring heeft met het 'dampen' en meer op zoekt bent naar een krachtigere E-sigaret met een hoger wattage dan raden wij de Aspire Speeder, de Aspire EVO75 of de Aspire Odyssey Mini aan.

Aspire pluspunten

Aspire e-sigaretten staan garant voor een lange levensduur en uitstekende smaakbeleving.

Geschikt voor

Geschikt voor de beginnende tot zeer ervaren dampers.

Vragen?

Bij vragen welke e-sigaret het beste bij U past of welke onderdelen U nodig heeft kunt U altijd contact opnemen met ons en gebruik maken van onze expertise en ervaring

© 2017 - 2021 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.