Navigatie
Sorteer op

E-AROMAS concentraten Made in Germany - Made in U.S.A.
voor het aroma van e-cash en cash
Zuiverste PREMIUM E-aroma concentraten uit de Duitse/ Amerikaanse/Australische/Nederlandse productie met het hoogste kwaliteit niveau.

We gebruiken alleen farmaceutische grondstoffen en zijn al in productie vandaag .. na de EU-richtlijn inzake tabaksproducten 2014/40 / EUen DPD2/2017 aangepast 2018

Onze e-smaken zijn CLP en TPD2 compliant, vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen, triacetine, diacetyl en op te stellen I, II en III verboden stoffen uit onze e-smaken volgens de huidige Richtlijn 2014/40 / EU zijn verwijderd.
Geen drank heeft zo'n verscheidenheid als de e-sigaret!
Neem uw smaakpapillen in compleet nieuwe werelden! Bij ons heb je de mogelijkheid om talloze nieuwe E-smaken te ontdekken. Geef het e-bases en e-geldmiddelen en uw e-sigaret met onze e-smaken je eigen touch. Het maakt niet uit waar je bent en welke stemming je in, het bijbehorende e-vloeistof is de kers op de taart. onze kant-en-klare E-Liquid is ideaal voor e-sigaretten van de beginners. Voor de gevorderde en gedurfde dampers die mengen van verschillende e-smaken is de beste manier om het nieuwste te ontdekken. Doe niet alleen de verschillende e-smaken mix samen, maar ook het variëren van de intensiteit! Het is nog nooit zo eenvoudig om zo'n rijke verscheidenheid aan smaken te mixen die alle tijden nog niet zijn geweest. Het maakt niet uit waar je bent.

Uw droom e-Liquid nog niet gevonden? Wij helpen uw!
Uw creativiteit kent geen grenzen. Uit meer dan 150 opgeslagen e-smaken en mengen met onze bases en haar hele persoonlijke e-vloeistof voor e-sigaret. Lukt het u gegarandeerd! Uw kunt dromen door de dag van palmbomen en kokosnoten, zo kunt u s,avonds genieten van een lekker glas wijn en onze heerlijke aroma,s? Thats life again. Damp met een ervaring rijker!  Of houd uw van fruitige aroma's? Maak van uw e-aroma een heerlijke smoothie gemaakt van appel, aardbei en kiwi! Zoekt uw iets sterkers zoals cognac en kaneel. Onze e-aroma,s kunnen worden gemengd met onze e-bases voor e-cash en cash van negen verschillende nicotine sterktes. Zo ben je zeer flexibel in elk opzicht, en de e-sigaret past zich aan elke persoonlijke smaak en situatie aan.

Stop met roken, stop met het traditionele tabak roken! Ga dampen, gezonder, goedkoper, uw stinkt niet meer! Alléén de nicotine is niet goed voor de gezondheid.
De E-sigaret biedt via haar verschillende E-aroma,s de perfecte manier om te stoppen met roken, zonder concessies te hoeven doen aan de smaak van tabak. Het maakt niet uit waar je bent en wat je doet, het dampen ervaart u en uw gezelschap als een verrijking. Rookverbod is van gisteren! Slechts ongeveer 25 verschillende soorten tabak zijn beschikbaar, om uw e-liquid te evenaren aan de tradionele tabaksbladeren. American Blend of Dixie Gold kunt u de droom van de Amerikaanse vrijheid te voelen, terwijl u geniet van Cuba en Supreme Cigarilla Vanilla zoals het leven in Cuba. Zelfs het gevoel van uw e-sigaret is via onze e-Liquid en e-Aroma,s iets bijzonder ten opzichte van de traditionele gewone sigaret in elk opzicht.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2018 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel