Navigatie
Sorteer op

ZELF UW E-LIQUID MAKEN
Uw eigen e-liquid maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn volgens de adviezen van e-sigaret-roermond. Er zijn slechts een paar ingrediënten nodig om de e-liquid te kunnen maken die het beste aansluit bij uw wensen en smaak. Ofwel maak uw eigen All-day Vape!

Om e-liquid te maken is er een neutrale en smaakloze base nodig, deze is verkrijgbaar bij e-sigaret-roermond. Dit is de basis voor de e-liquid, maak uw eigen premium e-liquid. Hier kunt u vervolgens een aroma aan toevoegen, vele aroma,s van verschillende fabrikanten in ons assortiment. Dit is het bestandsdeel die ervoor zorgt dat de e-liquid de smaak krijgt waar u naar op zoek bent. Tot slot kunt u, als deze niet al in de base verwerkt zit, naar behoeven nicotine toevoegen, de nicotineboosters van 10 ml en maximaal 20 mg is ook bij ons verkrijgbaar. Als u dat mengsel door elkaar schudt en een poosje laat staan, ontstaat er een volwaardige e-liquid.

BASE
Er zijn kant en klare basisvloeistoffen ( denk aan Shake & Vape ) in ons assortiment en in verschillende VG/PG-verhoudingen, zodat u zelf kunt bepalen hoe u uw e-liquid wilt hebben. Deze verhoudingen hebben elk hun voor- en nadelen. Zo geeft propyleen-glycol (PG) een diepe smaak en tevens een fikse gier in de keel. Plantaardige glycerine (VG) zorgt er daarentegen voor dat de smaak van de e-liquid juist wat zachter is voor de keel. Een ander verschil is dat de dampwolken met VG groter zijn dan met PG.

Veel plezier met het DIY doe het zelf programma, vergeet niet komt uw er niet uit. Vraag op de chat website www.e-sigaret-roermond.nl om meer uitleg!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2018 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel