Navigatie

Vaporesso coils

Originele Vaporesso coils geschikt voor de bekendste Vaporesso clearomizers zoals de NRG, Target en VECO. Kies uw type Vaporesso clearomizer / tank om te zien welke coils er o.a. geschikt zijn voor uw specifieke clearomizer. Bij de startsets staan links naar de juiste onderdelen. De Vaporesso eigen coils bieden een veilige en hoogwaardige smaakervaring.

Heeft u vragen over de juiste Vaporesso coils voor uw tank? Neem gerust contact met ons op.

Sorteer op
 • Vaporesso coils
 • Vaporesso Ceramic cCell GD Coils
  Vaporesso Ceramic cCell GD Coils

  Vaporesso Ceramic cCell GD Coils ( 5 ST.) zijn te verkrijgen in zowel 0,5 Ohm als 0,6 Ohm. Geschikt voor MTL (Mouth to Lung) als DTL (Direct to Lung). Met 5 stuks verpakt. Goede dampproductie en smaakbeleving.

  € 16,95
 • Vaporesso Veco One EUC Coils
  Vaporesso Veco One EUC Coils

  Vaporesso Veco One EUC Coils geschikt voor de Vaporesso VECO Tank. Leverbaar in traditioneel 0.3 Ohm en ceramic 0.3 Ohm.

  € 11,95
 • Vaporesso Mini EUC Drizzle Coils
  Vaporesso Mini EUC Drizzle Coils

  De vaporesso EUC Drizzle coils zijn bedoeld voor de vaporesso drizzle startkit. Perfect voor MTL gebruik. Verkrijgbaar in 2 varianten. De 1.3ohm ceramic en de 1.4 ohm traditional. De coils zijn verpakt per 5 stuks.

  € 8,95
 • Vaporesso Drizzle Fit Coils (5 St.)
  Vaporesso Drizzle Fit Coils (5 St.)

  Vaporesso EUC mini Traditionele coil (1,4Ohm) en de EUC mini CCELL coil (1,3Ohm geschikt voor Nicotine Salt E-liquids). Deze mini EUC coils zijn compatibel met de Vaporesso Drizzle clearomizer en de Vaporesso Drizzle Fit startset

 • Vaporesso Orca Solo Coils
  Vaporesso Orca Solo Coils

  Coils geschikt voor de Vaporesso Orca Solo E-sigaret Kit. Verkrijgbaar in 2 varianten. De Vaporesso eigen coils bieden een veilige en hoogwaardige smaakervaring. Door de coil wordt de e-liquid omgezet in damp.

  € 10,95
 • Vaporesso GT Mesh coils (3pcs)
  Vaporesso GT Mesh coils (3pcs)

  De Vaporesso GT Mesh en GT Ccell 2 coils zijn speciaal ontworpen voor de Vaporesso Cascade One E-sigaret Startset en de Cascade One Plus E-sigaret kit en staan bekend om hun unieke structuur. Verpakt per 3 stuks.

  € 8,95
 • Vaporesso Nexus coils (5pcs)
  Vaporesso Nexus coils (5pcs)

  De Vaporesso Nexus coils zijn speciaal ontworpen voor de Nexus AIO (All-in-one) Startset. Beschikbaar in 1.0 Ohm SS316L cCELL coils (meer damp en smaakbeleving) en 1.0 Ohm SS316L traditionele cotton coils. Voor Nexus startset

  € 11,95
 • Vaporesso GT core adapter
  Vaporesso GT core adapter

  De Vaporesso GT core adapter is een hulpmiddel om ipv GTM coils ook de GT coils te kunnen gebruiken in de Vaporesso Cascade sub-ohm tank. Deze tank zélf voldoet niet aan de eisen en mag niet verkocht worden op de website

  € 3,50
 • Vaporesso GTM Coils ( 5 ST.)
  Vaporesso GTM Coils ( 5 ST.)

  De voor de elektrische sigaret bedoelde GTM coils zijn speciaal ontworpen voor de Vaporesso Cascade 7ML tank. Gecombineerd bieden de coils een grote dampproductie en een uitstekende smaakbeleving. Verpakt per 3 stuks.

  € 9,50
 • Vaporesso NRG GT Coils ( 3 ST.)
  Vaporesso NRG GT Coils ( 3 ST.)

  De Vaporesso NRG GT Coils zijn geproduceerd voor de Vaporesso NRG en de NRG SE Mini clearomizer. Daarnaast zijn ze ook compatibel met andere Vaporesso tanks. Verpakt per 3 stuks.

  € 12,95
 • Vaporesso Estoc Coils ( 5 St.)
  Vaporesso Estoc Coils ( 5 St.)

  De coils hebben een weerstand van 0.4 Ohm (traditional) of 0.5 Ohm (keramisch).
  De coils zijn geschikt voor de Vaporesso Estoc tanks die bij de Vaporesso Attitude zitten.
  Per 5 stuks verpakt.

  € 9,95
 • Vaporesso VPARK Maxtank Coils ( 5 St.)
  Vaporesso VPARK Maxtank Coils ( 5 St.)

  Vaporesso VPARK Maxtank Coils ( 5 St.). Set van 5 stuks vervangcoils voor de Vpark Maxtank.
  Verkrijgbaar in 3 weerstanden : 0.1Ohm , 0.3Ohm en 0.5Ohm.

  € 14,95

google streetmap

OpenStreetMap

© 2017 - 2020 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel