E-sigaret kopen in Brunssum?

U heeft besloten om een E-sigaret te kopen in Brunssum maar waar  kunt u nu het beste terecht; gaat u naar een lokale tabakswinkel die de e-sigaret als bij-artikel heeft of gaat u een e-smoker/elektrische sigaret online aanschaffen bij een " oude bekende " in het vak ?

Ik moet u eerlijkheidshalve zeggen dat ik niet op de hoogte ben van het assortiment van de gemiddelde tabakswinkel die de elektrische sigaret in Brunssum verkoopt maar over het algemeen is het een feit dat u - om een goede e-Sigaret - aan te kopen deze het beste online bij een Speciaalzaak als e-sigaret-roermond.nl terecht kunt.

U heeft als moderne consument  op Google ingegeven " e-sigaret kopen Brunssum " en Google wees u de weg naar e-sigaret-roermond.nl omdat wij één van de oudst bekend staande E-sigaret leveranciers in Nederland zijn, en derhalve een stevige positie in Brunssum hebben verworven.

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de gezondheidsaspecten van het dampen, of de keuze van u e-sigaret,  kijkt u dan op onze  Homepage.


E-sigaret kopen Brunssum? Natuurlijk; ga DIRECT NAAR ONZE WEBWINKEL

esigaret roermond officiële website

Bij esigaret roermond officiële website kunt U alle benodigdheden kopen om veilig electrisch te gaan roken.

E-Sigaret

Wij verkopen alleen electrische sigarettten van a-merken die gecontroleerd zijn op veiligheid en betrouwbaarheid voor de europese markt. Het gaat tenslotte om uw gezondheid en veiligheid. Koop geen e-smoker uit een Aziatisch land direct, waar de veiligheidseisen een stuk lager zijn dan hier. Gegarandeerd dat U een imitatie aangekocht heeft.

Voor het gebruik van de e-sigaret heeft U genoeg informatie nodig over de werking en veiligheid, want in elke e-sigaret zit een batterij of accu en die moet veilig zijn.

 

E-liquids

Ook aan de e-liquids stellen wij hoge eisen. Wij verkopen alleen e-liquids die in de Europese Unie geproduceerd worden omdat alleen daar de controle en veiligheidseisen optimaal zijn.
Daarbij moet aangetekend worden dat in e-liquids met een nicotine-gehalte de giftige stof nicotine zit.

Nicotine is niet goed voor uw gezondheid, dat staat buiten kijf. Wat dat betreft is de e-sigaret net zo schadelijk als de traditionele sigaret, alleen zitten in laatstgenoemde nog duizenden andere gevaarlijke en schadelijke stoffen die vrijkomen door verbranding. Een electrische sigaret verbrandt niet maar verdampt. En bovendien kunt U bij een e-sigaret het nicotine-gehalte afbouwen tot 0 mg, iets dat met een traditionele sigaret niet mogelijk is.

Smaken E-liquids

De traditionele sigaret heeft maar 1 smaak nl. die van tabak. De meeste mensen vinden de geur niet aangenaam. Hoe anders is dat met de e-sigaret e-liquids. De smaken varieren van chocolade tot frisdrank tot fruit etc. en ruiken heerlijk. Met e-smoken behoort een stinkend huis of stinkende kleren tot het verleden.

Advies

7 Dagen in de week zijn wij bereikbaar voor advies. Dat kan per email, via de chat op de webshop of fysiek in ons afhaalservicecenter in Roermond. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Eigenlijk raar om dat te vermelden want het zou normaal moeten zijn. U als klant mag dat verwachten en eisen.

© 2017 - 2021 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.