Sorteer op

Bestellen en betalen vanuit het buitenland

 

bestelproces vanuit buitenland

 

 

Woont U niet in Nederland, dan kunt u toch onze producten bestellen. Hieronder leggen wij U uit welke de twee mogelijkheden zijn.

Let op: Om een factuuradres in het buitenland te kunnen invullen dient U eerst aan te vinken dat U een afwijkend afleveradres wil opgeven (zie plaatje boven aan de pagina). Anders blokkeert de software via postcode-controle automatisch een buitenlands adres en is er geen mogelijkheid uw land in te voeren via de keuzelijst bij landkeuze.

U kunt ook uw bestelling via email aan ons doorgeven en daarbij het  factuuradres in het buitenland erbij vermelden met uw naam, emailadres en telefoonnummer.  U ontvangt dan van ons een bevestigingsmail van uw bestelling met het juiste bedrag.

Omdat wij niet leveren naar het buitenland dient U aan te geven of U de producten op wilt halen in ons afhaalservicecenter te Roermond of naar welk afleveradres binnen Nederland wij de bestelde producten mogen opsturen.

Bij afhalen in ons afhaalservicecenter te Roermond kunt U betalen bij afhalen (pinnen & contant).
Voordat wij producten opsturen dient U het bedrag, dat in de bevestigingsmail staat, over te maken op ons rekeningnummer. De producten worden verstuurd zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.
Wanneer U vanuit het buitenland betaalt heeft U de volgende 2 codes nodig:
Bic: SNSB NL2A
IBAN: NL16 SNSB 0873 2944 59 ten name van Riccardo Benelux Handelsonderneming

 

Wij zien graag uw bestelling tegemoet.

 

 

© 2017 - 2020 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.