...

Bestellen en betalen vanuit het buitenland niet mogelijk! Volgens de GEO blocking richtlijnen is hiermee in het beginsel aan voldaan! Andere EU richtlijnen 17 januari 2017 verbieden ons te leveren, in bijvoorbeeld België-Duitsland, etc. lees meer

 

bestelproces vanuit buitenland

 

 

Woont U niet in Nederland, dan kunt u niet onze producten bestellen. Hieronder leggen wij U uit welke de twee mogelijkheden zijn.

Let op: Om een factuuradres in het buitenland te kunnen invullen dient U eerst aan te vinken dat U een afwijkend afleveradres wil opgeven in Nederland (zie plaatje boven aan de pagina). Anders blokkeert de software via postcode-controle automatisch een buitenlands adres en is er geen mogelijkheid uw land in te voeren via de keuzelijst bij landkeuze.

U kunt ook uw bestelling via email aan ons doorgeven en daarbij het  factuuradres in het buitenland erbij vermelden met uw naam, emailadres en telefoonnummer.  U ontvangt dan van ons een bevestigingsmail van uw bestelling met het juiste bedrag.

Omdat wij niet leveren naar het buitenland dient U aan te geven of U de producten op wilt halen in ons afhaalservicecenter te Roermond of naar welk afleveradres binnen Nederland wij de bestelde producten mogen opsturen.

 

© 2017 - 2021 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.