Sorteer op

Exclucig Gold Label

Exclucig Gold Label | 50%PG - 50%VG

De Exclucig Gold Label lijn is een gebalanceerde lijn van Exclucig e-liquids. De Gold Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en in verschillende nicotinegehaltes. Hierboven vind je een compleet overzicht van alle beschikbare e-liquids.
De kenmerken van de Exclucig Gold Label e-liquids

De Gold Label e-liquids bevatten evenveel Propyleen Glycol (PG) als plantaarde glycerine (VG). De verhoudingen zijn namelijk 50% PG en 50% VG. Hierdoor zijn deze e-liquids geschikt voor zowel Sub Ohm-dampen (Direct Lung) als voor het dampen met een weerstand boven de 1 Ohm (Mouth-to-Lung).
De verschillen in nicotinegehaltes

De Exclucig Gold Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes van 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. Het is voor gebruikers dus mogelijk om een e-liquid naar wens te kiezen. Ben je een tabaksroker dan is het mogelijk om te kiezen voor een e-liquid met een hoger nicotinegehalte. Het is eventueel mogelijk om het roken van tabak af te bouwen door dit te vervangen voor e-liquids met een hoger nicotinegehalte. Wil je helemaal stoppen met het gebruiken van nicotine? Dan kan je het nicotinegehalte in de e-liquids langzamerhand afbouwen en uiteindelijk de overstap maken naar e-liquids met een nicotinegehalte van 0 mg. Niet-rokers raden wij echter altijd aan om voor een nicotinegehalte van 0 mg te kiezen. Nicotine is namelijk een schadelijke en zeer verslavende stof die schade toe kan brengen aan het lichaam.
De verhoudingen

De Gold Label e-liquids hebben een evenwichtige verhouding van PG en VG. Hierdoor zorgen deze e-liquids tijdens het inhaleren voor een zekere kriebel in de keel, maar daarnaast komt er tijdens het uitademen ook behoorlijk wat damp vrij.

 

 

© 2017 - 2021 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.