Sorteer op

POD Startsets BLU

POD systeem is ontwikkeld door het merk Blu. De E-sigaret wordt geleverd inclusief vier POD's, iedere POD heeft een capaciteit van 1.5ml E-liquid. De interne batterij heeft een vermogen van 350mAh en kan worden opgeladen middels de bijgeleverde micro USB kabel.

Blu E-sigaret startset kopen bij e-Sigaret-Roermond®?

Het merk Blu is sinds 2009 actief in de E-sigaret branche. Het merk is ontstaan in de Verenigde staten en kwam hiermee op tegen de traditionele manier van roken. De E-smokers en accessoires van Blu worden momenteel wereldwijd verkocht, zo ook door e-Sigaret-Roermond® in Nederland.

De E-sigaretten van Blu maken enkel gebruik van POD systemen, de reden hiervoor is simpel: eenvoud. U klikt de POD (gevuld met E-liquid) eenvoudig in de batterij en kan beginnen met dampen. Het wordt hierdoor dus ook vaak gekozen door personen die wensen te stoppen met het roken van traditionele tabak. 

POD systeem van Blu

Het POD systeem van Blu wordt ervaren als eenvoudig. Dit komt voornamelijk doordat het systeem gebruik maakt van voorgevulde POD's, u hoeft dus niet zelf de E-liquid/vloeistof toe te voegen. Dit voorkomt de kans op lekken, wanneer een POD op is kan u deze eenvoudig vervangen voor een nieuw exemplaar.

De startset is verkrijgbaar in een Prefilled variant en een normale variant. Bij de Prefilled versie krijgt u er standaard vier POD's bijgeleverd.

Overige Blu producten

Naast de complete E-sigaretten heeft Blu ook losse POD's. U kunt navigeren naar deze producten middels de onderstaande link: Blu Pods

© 2017 - 2021 E-Sigaret-Roermond-Center Officiële website | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.